Avraam Russo biografi - Bilgi/Foto - MÜZİK - Avraam Russo Türkçe


Avraam Russo biografi

Avraam Russo biografi

 

Avraam Russo bebekliği  
 

Avraam Russo 21 temmuz 1969 Surya da doğdu.

Avraam daha çocukken şarkı söylemeye başladı. Festivaldeki performansı ünlü İranlı şarkıcının dikkatini çekmişti ve şarkıcı kendisine vokal kurslarına başlamasını önerdi. 17 yaşındayken Avraam Russo büyük sahnede debüt yapıyordu.

1989’da Russo yurtdışında sahne aldı. İngiltere, Fransa, İspanya, İsveç, Yunanistan, Kuveyt, Ürdün ve Kıbrıs’ın en iyi gece barlarında şarkı söylemek üzere davet edilmişti.

1997’de Avraam Russo Rusya’ya davet edildi ve ilk kez “Praga” restoranında şarkı söyledi. Bu restoranda şarkıcı kendisinin gelecekte yapımcısı olan İosif Prigojin ile karşılaştı ve kısa süre sonra onunla sözleşme imzaladı.

2001’de Avraam ilk “Amor” şarkısını çıkardı ve ertesi yıl ilk albümü “Tonight”i çıkardı. Albüm İngilizce, Rusça, İspanyolca ve Arapça olan 16 şarkı içermektedir. Avraam sadece şarkıcı olarak değil, aynı zamanda bir besteci ve yazar olarak ta kendisini ortaya koydu. Bu albüm için 6 video klip çekti, bunlardan en meşhur olanlar - "Далеко-Далёко" (“Uzak-Uzak”) , "Аmor" (“Aşk”) ve "Tonight" ("Bu gece").

2002’de Avraam ünlü rus şarkıcı Kristina Orbakayte ile olan düetinde "Любовь, Kоторой Больше Нет" ( “Artık var olmayan bir aşk”) şarkısını söyledi ve video klibini çekti. Şarkı anında hit oldu ve Rusya show-business’in en başarılı düetlerinden biri olarak kabul edildi. Yıl içerisinde Viktor Drobış ( rus besteci) Avraam ve Kristina için yeni bir düet "Просто любить тебя" (“Sadece seni sevmek”) yazdı; bu beste de büyük bir başarı oldu. Bu şarkı için de video klip çelildi.

2003’te rus şarkıcı 14 şarkıdan oluşan ilk albümünü çıkardı - "Просто любить .." (“Sadece sevmek..”). Bu senenin sonunda onun "Знаю" (“ Biliyorum”) şarkısı satışa çıktı ve mega hit oldu. Şarkı sadece Rusya’da değil, Avrupada da zirvede yerini almıştı.

2004’te ABD’ye olan meşhur yolculuğunda gelecekte eşi olacak olan Morela Fedman ile tanıştı. Onların ilişkileri etkisi altında şarkıcının kariyeri pozitif yönde gelişiyordu, yaşam öyküsünü anlatan şarkıları ortaya çıkmaya başladı. Bunların arasında en meşhur olanı "Обручальная" (“Nişan"). Avraam ve Morela 2004 yılı kasım ayında nişanlandilar.

2005 yılı haziran ayında Avraam "Лето" (“Yaz”) klibini hazırladı, 3 ay sonra ise Morela ile evlendi.

2006 yılı nisan ayında çıkardığı albümünün "Не долюблю" ( "Love You Yes - Love You Not") şarkısını ocak ayında Avraam söyledi. Aynı şekilde de ünlü rus besteci Vyaçeslav Dobrınin’in "Сумасшедший дождь" (“Çılgın yağmur”) şarkısını bu sene söyledi. Avraam hayranlarının kalbinde bu şarkı özel yer almaktadır. Bu çok güçlü ve duygusal şarkıdır.

2006 yılı 19 ağustosta Avraam Rusya’da, Moskova’da sokaktayken kendisine suikast girişimi gerçekleştirilmişti. Avraam karın bölgesine 2 kurşun yarası almdı. Suikastten sonra Avraam iyileşti ve tüm foksiyonlar yeniden düzenlenmişti.
Kazadan bir ay sonra ailesiyle birlikte Avraam Rusya’dan ayrıldı, çünkü kendi hayatı için endişeliydi. ABD’de New-York’a taşındılar ve bugüne kadar orda yaşıyorlar.
2006 yılı (27 aralıkta) Avraam ve Morela’nın ilk kızı doğdu, ve çocuğa Emanuella adı verildi.
O dönemde Avraam tüm dünyada otellerde ve kazinolarda çıkışlar yapıyordu.

2009 yılı 30 nisanda New-York’ta Avraam Russo’nun özel “Heaven” restoranının resmi olarak açılışı yapıldı.

Ocak 2010. Avraam Rusya'ya dönüp rus şehirle'de konserleri verdi

2014 yılında Dünyaya ikinci kızı geldi. Adı AveMariya

 

Son zamanlarda İngilizce ve Rusça yeni albümleri çıkışa hazırlanıyor.

Diskografi:

2001 — Далеко-далёко (Daleko-Dalöko)

2002 — Tonight

2003 — Просто любить (Prosto lübit)

2006 — Обручальная (Obruçalnaya)

2006 — «Live» (konsert albümü)

2006 — «Grand collection»

2006 — Avraam Russo. The Best. 

2009 — «Resurrection (Воскрешение)»

2016 — Нет невозможного (Net nevozmojnogo)

Category: Bilgi/Foto | Added by: Вячеславна (06.08.21, 15:36)

| Tags: dergi, fotoğrafları

Views: 216 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0


Total comments: 0
avatar